2010. júl. 19.

Pu-Erh Fogyasztó Tea 100g

Pu-Erh Fogyasztó Tea



A Pu-Erh-Tea a kínai Yunnan tartományból.





A Pu-Erh-Tee a kínai Yunnan tartományból, a Kína dél-nyugati részén található "örök tavasz tartományából“ származik, a kínai orvosi irodalomban extrém hatékony egészségi italnak dicsérik.

A Pu-Erh-tea egy „vörös tea", melyet erjesztenek és igen speciális, rendkívül bonyolult módon kezelik úgy, hogy az az egészségjavító hatóanyagát teljesen megőrizheti.


A Pu-Erh-tea egy természetes fogyasztótea is, mely kímélően salaktalanít és méregtelenít. Ösztönzi az emésztést, normalizálja a magas koleszterinszintet. Amellett segítség a túlzott alkoholfogyasztás utáni „másnaposság“ ellen, meggyorsítja az alkohol leépítését a vérben.
 A Pu-Erh-tea megelőzi a fertőzést, erősíti a májat.

A Medical Instituts Yunnan hosszútávú klinikai vizsgálatai kimutatták, hogy a túlsúly jelentősen csökkenthető a Pu-Erh-tea révén. Erősen elhízott személyeknél a zsírszövet redukálása egy hónapon belül akár a 9 kg-ot is elérte, közepesen súlyos esetben 5,8kg-ig, enyhe túlsúlynál pedig kb. 2,8 kg. Megjegyezzük, hogy a súlycsökkentés állandó jellegű volt, a rettegett Jo-Jo-effektus nem következett be. Ami Kínában már régóta ismert, francia orvosok egy saját kísérletükben is igazolták: a Pu-Erh-tea csökkenti a káros vérzsírt.
A betegek naponta három csészényi teát fogyasztottak. Mindössze egy hónap elteltével mindegyiknél 13%-kal kevesebb vérzsírt mutattak ki. A triglyceridek és a húgysav értéke szintén csökkent.



A tea keverék 100g-os csak 2 280.-Ft.

Kiváló kiegészitö:

A Bázis-Gyógynövény-tea 70g








egy könnyen megemészthető teakeverék a szervezet sav-bázis háztartásának szabályozására.

A kiválogatott növények, mint a maté, kamilla, körömvirág és a mezei zsurló összetétele révén különösen alkalmas a kiegészítő terápiára a Bázispor, Bázis- vagy Super Base kapszula bevétele esetén.
 
A tea keverék 70g-os csak 1 950.-Ft.

info@dollpin.org