2014. jan. 10.

Prof. Dr. Kempe - Geno 62 Sonic Energy és Információsmedicina





Prof. Dr. Hans J. Kempe (VEN)
Tudós és feltalálója a
Cium - Genopuls technológiának
... és minden 1963-ban kezdődött.... !
Disszertációja címe 1979-ben mint  fizikus!
"Creative Intelligente Universale Matter" 
1980-1991-ig dolgozott az  US Aerospace Industry-nak
Első sikere a PXL-100-Genopuls
Kutatásait  és tanulmányoait a különböző
 kórházakban  és országokban végezte , mint például a Charité Berlin, Wicker klinikák,
Svájcban, Oroszországban ....

Munkásságát díjakkal jutalmazták:

Scientist of the Year 2006 / Cambridge / Anglia
IBC Cambridge Blue Book 2008 / Hall of Fame
Einstein-díj 2009-ben a találmány a Genopuls

  2.11.2011 nyugdíjba vonult  -, ​​de most teljes energia bedobással fejleszthette a saját kutatását!


Ahhoz, hogy az egészségünket hosszú távon megőrizhessük, a szervezet öngyógyító működése nélkülözhetetlen. A környezeti ingerek hatására, a megfelelő mértékű pihenést mellőzve, kimerül a szervezet és ez hosszú távon különböző testi tünetek megjelenéséhez vezet. Először pszichoszomatikus tünetek jelentkeznek, de ha továbbra sem változtatunk életstílusunkon idővel krónikus betegségek formájában tapasztalhatjuk meg ennek az árát.
Az ilyen módon megjelenő testi, szervi tünetek kezelésekor csak időszakos, illetve csak részeredményeket érhetünk el, mivel ezek csak a központi idegrendszer vegetatív
(akarattól független) működése tartja fenn. Ez az agyi „software” minden külső ingerre reagál és ez hangolja össze és irányítja a testünk működését. A létfontosságú folyamatokat is a vegetatív idegrendszer irányítja, de a szervezet hosszú távú túlterhelése, érzelmi stressz-helyzetek megjelenése, pihenés hiánya esetén jelentkező tüneteket is ez hozza létre és tartja fenn. Tehát az idegrendszert támogató terápiával az egész szervezet működését segítjük. A vegetatív idegrendszer támogatásával segítünk a hypothalamus – hypophysis – mellékvese tengely normál szabályzó működését helyreállítani. Ez azért fontos, mert ennek tengelynek a megfelelő működése esetén a szervezet több tápanyag felvételére lesz képes, tehát a bevitt hatóanyagok (pl.: vitaminok, ásványi anyagok stb.) jobban fel tudnak szívódni és hatékonyabban ki tudják fejteni hatásukat. Ezért érdemes először normalizálni a szervezet szabályzási folyamatait és csak utána hatóanyagot bevinni. A táplálkozástudomány mellett más technikák, mint a kineziológia, a reflexológia, fitoterápia is sikeresebben alkalmazhatóvá válik ilyenkor.




Mi Genopuls technológia?
Az alábbi kérdések és válaszok egyaránt vonatkoznak a Geno62-Sonic és a Ciumatic-DIA
Mit Geno62?

Geno62 azt jelenti, gén-orientált impulzusok. Ezekegy frekvenciát kompozíció amely a 62 fő frekvenciát tartalmazza.

Mi az aGeno62 hangfájlok?

A Geno62 hangfájlok kompozíció 62 különböző frekvenciákon, összhangban a kutatási eredmények és a Genopuls elmélete Prof. Dr. Hans J. Kempe (VEN).   A frekvenciatartomány 20-20000 Hz egyeznek meg. Ez az a terület, amelyen egy hagyományos zenei kompozíciót lejátszászunk egy szabványos erősítőn.


FIGYELEM RENDEZVÈNY !


Tisztelettel meghívjuk Önt Prof. Dr. Hans Kempe előadására!

Az előadás témája:
A Geno62-Sonic gép, mely a hangfrekvenciák alkalmazásával, fájdalommentesen hozza az emberi szervezetet az egészséges rezgésszintre. Ez a rezgésszint alapvető fontosságú a szervezet harmonikus működésének, megfelelő védekező- és öngyógyító képességének a fenntartásában. A Geno62-Sonic a feltalálója, Prof. Dr. Hans Kempe által kerül bemutatásra, ennélfogva a gép működéséről, hatékonyságáról, alkalmazhatóságáról első kézből kaphatunk információkat. Továbbá a működési elvhez kapcsolódó elméleti háttér is ismertetésre kerül, mely nagymértékben megkönnyítheti az eredményes alkalmazást.


Az előadás időpontja: 2014.01.25. (szombat)
Az előadás helyszíne: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán krt. 12-14.

A gyülekező időpontja:   9 óra
Az előadás kezdete:    10 óra
Az előadás vége:   16 -30 óra
A rendezvény a 9 teremben lesz.
Az eladás részvételi díja: íngyenes 

Amennyiben részt kíván venni az előadáson, kérem    2014. 01. 23  időpontig jelezze felénk a következő elérhetőségek valamelyikén:
E-mail:  office@geno62.hu
Telefon: 20/988-3680
www.geno62.hu

Várjuk jelentkezését!