2014. aug. 6.

SafeLaser oktatás


Figyelem :

Safe Laser használata és oktatása 

 

A "Safe Laser" berendezések II.a. kockázati osztályú orvostechnikai eszköznek minősülnek. (93/42EEC irányelv az orvostechnikai eszközökről)
A "Safe Laser" berendezések mindenki számára megvásárolhatók és végzettség nélkül is alkalmazhatók otthoni használatra a betegségmegelőzés területén. Amennyiben terápiásan is szeretné alkalmazni, és végzettséget szeretne hozzá szerezni, akkor az alternatív fizioterápia szakterülethez tartozik a soft-laser (mint a mágnesterápia, fényterápiák stb.). Ilyen alternatív fizioterápia vizsgára felkészítő tanfolyamot, mint az Egészségügyi Továbbképző Intézet kihelyezett oktatóhelye,  2014. novemberétől fogunk indítani, a hozzá kapcsolódó vizsgát az Egészségügyi Továbbképző Intézet szervezi. Ez viszont egy természetgyógyászati szakosító tanfolyam, melynek előfeltétele az orvosi, vagy felsőfokú egészségügyi végzettség, illetve ezek hiányában az egészségügyi modul elvégzése, valamint a természetgyógyászati modul és életmódtábor elvégzése (bővebb információ a képzésekről:http://www.bioinfosource.net/szolgaltatasok/alternativ-fizioterapia/).
Amennyiben előbb szeretne ehhez az információhoz hozzájutni, akkor van lehetőség részt venni egy egynapos továbbképzésen, ami kifejezetten a soft-laser  témakört ismerteti, mely az alternatív fizioterápia tananyagának része. A nap végén a részvételt igazoló oklevelet is kap, illetve ha a továbbiakban el szeretné végezni az alternatív fizioterápia képzést, úgy ez, amennyiben mindkettőt nálunk végzi el, beleszámít a képzésbe. Ilyen egynapos képzést várhatóan októbertől indítunk.
 
Üdvözlettel: Bio Info Source oktatási központ !