2011. jún. 2.

Lúgos Csepp pH 12,5 koncentrátum

Lúgos Csepp pH 12,5 koncentrátum
TERMÉK KONKURENCIA NÉLKÜL!Betegségeink, nagyrészt az elsavasodás következményeként alakulnak ki!

Lúgosítson, méregtelenítsen!

Svájci, Német, Osztrák laborokban bevizsgált termék, Magyar OÉTI és OKI szakvéleménnyel rendelkezünk!Az általunk forgalmazott világújdonság "Lúgos csepp" koncentrátum felhasználásával bázikus ital( lúgos víz) állítható elő akár fél perc alatt is, csak csepegtessen a cseppekből pohárba vagy üvegbe, keverje meg és fogyassza egészséggel.Svájci forrásvízből, különleges, magas szintű, szabadalmaztatott technológiával, ionkezelés révén állítjuk elő a „lúgos csepp” koncentrátumot, az energetizált vízesszenciát!A cseppek a vizet különleges tulajdonságokkal ruházzák fel: a víz finommá, lágy ízűvé válik, amely segít helyreállítani szervezetünk lúg-sav egyensúlyát. Mostantól Ön is elkészítheti a SAJÁT Lúgos pH8 - pH9 ivóvizét, bárhol - bármikor! Fantasztikus segítség a mindennapokban és így csökkentjük a PET hulladékot is!

„Ne cipekedj, egyszerűen csak CSEPEGTESS!”10 érv a "Lúgos Csepp" mellett!1. Praktikus, gyors és egyszerű megoldás.

2. Csak 0.5 dl üvegecske az egész, amelyből kb 50 liter lúgos víz állítható elő.

3. Nem foglal helyet! Ezért a szállítás és a raktározás egyaránt gazdaságos.

4. Súlya elenyésző, ezért VÉGE a cipekedésnek.

5. Minden táskában, zsebben könnyedén elfér, így akár mindig Önnél lehet.

6. Bárhol bármikor készíthet könnyedén lúgos vizet.

7. Kedvező az ára.

8. Környezetbarát, mivel nincs PET hulladék.

9. Svájci, német és osztrák laborokban többszörösen ellenőrzött termék!

10. Magyar OÉTI és OKI szakvéleménnyel rendelkezik!


A víz a legnagyobb kincsünk és szervezetünk fő alkotóeleme!Előzetesen, pár alapfogalom az elsavasodásról és kedvezőtlen hatásáról a szervezetünkre-Mivel nem iszunk elég értékes vizet és túlterheljük testünket a savas és mérgező anyagokkal az életmódunknak köszönhetően, ezért a méreganyagok lerakódnak a szervezetünkben.-Testünk mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a vér enyhén lúgos 7,3-7,4 pH tartalmát, ezért ha nem jut a szervezetbe elég lúgos tápanyag, akkor a csontokból, fogakból vonja ki a kalciumot, hogy lúgos tápanyagot készítsen.-A savas méreganyagok lerakódnak a zsírszövegetekben, az artériákban, az izületekben, az agyunkban, a vesékben, a bőr rétegeiben-Gyakorlatilag az elhízás nem más, mint túl sok méreganyag jelenléte a szervezetben, amit a test zsírral "vesz körbe" azért, hogy a méreganyagok ne jussanak el a létfontosságú szervekhez.

Minden emberi sejt 7 évente lecserélődik.

Az új sejtek abból épülnek fel, amit Ön biztosít nekik, azaz az elfogyasztott, belélegzett dolgokból.

Sejtjeinknek és szerveinknek az ideális körülmény az enyhén lúgos 7,3-7,4 pH kémhatású állapot.

A mai étkezési szokásaink és életkörülményeink (szennyezés, kipufogó gázok, stressz stb.) miatt túl sok savas kémhatású anyag jut a testünkbe.

Szervezetünk telítődik a méreganyagokkal, amelyek nagy részét nem tudja kiüríteni.

A sejtek öregedését és pusztulását az oxidáció, azaz a testben túlzott mértékben megjelenő oxigén szabadgyökök okozzák.Jó tanácsként még csak annyit fűznénk hozzá, hogy vigyázzunk a testünkre, mert nekünk csak Ő van!


A Lúgosítás fontossága


- A lúgosítás létfontosságú szerepet játszik a megelőzésben.

- A lúgosítással a savas méreganyagokat kitisztítjuk a testből, és feltöltjük értékes, többnyire lúgos tápanyagokkal.

- A gyógyulás, tisztulás megkezdéséhez és az egészség megtartásához változtatni kell az étkezési és folyadékfogyasztási szokásainkon:      70 %-ban lúgos tápanyagokra van szükségünk.A lúgosítás jótékony hatásai:- Méregtelenítés: káros gombák, baktériumok, mikroorganizmusok, nehézfémek kiürülése

- Fogyás

- Anyagcsere élénkülése

- Jobb vérkeringés

- Test szövetek, sejtek feltöltése lúgos tápanyagokkal

- Fájdalom csillapítás, betegségek enyhülése

- Jobb közérzet

- Immunrendszer erősítése

- Vér tisztulása, javuló oxigén felvétel

Szervezetünk folyamatosan szomjazik, csak már annyira hozzászokott ehhez az állapothoz, hogy már nem is vagyunk szomjasak!Igyunk sokat, igyunk jót és tisztát!
Hogyan kell elkészíteni?


Bármilyen vízzel elkészíthető, de természetesen a víz minőségétől fog változni a pH erőssége* is. Javasoljuk a jó minőségű forrásvizet, tisztított vizet, ásványvizet, de akár csapvízzel is elkészíthető.Felhasználási javaslat: Keverjünk 1 liter vízhez 1 ml (*20 csepp), vagy 2 dl-hez 4 csepp koncentrátumot és két étkezés között fogyasszuk el. A létrehozott lúgos ital pH értéke 8,2 és 9,2 közötti.

* FONTOS! Amennyiben megteheti, pH mérővel(nem tesztcsík) mérje be pontosan az Ön vizét.Így tudni fogja,hogy milyen pH értékű vizet fogyaszt.

Étkezések előtt fél órával és étkezés után 1-2 órával fogyasztása nem javasolt, mert esetlegesen bezavarhat az emésztési folyamatokba.Napi 1-1,5 liter Lúgos víz fogyasztása ajánlott.EGÉSZSÉGÜKRE!

Figyelem: Erősen lúgos kémhatású, higítás nélkül nem fogyasztható! Ha bőrre, vagy szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse le.Gyermekek, terhes anyák a fogyasztás megkezdése előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát!Összetevők: víz, nátriumhidroxid (0,41 %).Térfogat: 50 ml. (50 napi adag, 50 liter bázikus víz előállításához)

Tárolása: Hűvös helyen, napfénytől védve tároljuk, tartalma a felbontástól számított három hónapon belül

felhasználandó. Gyermekek elől elzárandó!


Fogyaztói ár : 3 500 Ft

Megrendelhetö: info@dollpin.org