2011. márc. 11.

Orbáncfű kapszula - Johaniskraut

Orbáncfű kapszula - Johaniskraut
Ez a termék az alábbi kiszerelésben kapható:

120 kapszula (Termékszám: 034590940120)
Termékismertető:

A közönséges orbáncfüvet (Hypericum perforatum) már évszázadok óta használják a gyógyászatban. Az orbáncfű hatóanyaga a hypericin, egy piros flavonoid, melyből e ki-vonat 0,3%-ot tartalmaz.

Az orbáncfű gyulladáscsökkentő hatással bír. Hagyományosan alkalmazzák dyspeptikus panaszoknál, valamint külsőleg tompa sérülé-sek, myalgiák és égési sérülések kezelésére. E hatáson túl az orbáncfű az enyhe vagy moderát depressziók, valamint ideges kime-rülés kezelésére szolgál. Hatásmódját ugyan még nem ismerik részletesen, e növény hatá-sossága azonban megvitathatatlan. Feltétele-zik, hogy bizonyos hatóanyaga megakadá-lyozza az agyban a neurotransmitterek, mint a noradrenalin és a serotin, újboli felvételét, és így megemeli a transmitterkoncentrációt.

Alkalmazási területei :

E készítmény a psychovegetativ zavarok, depressziv állapot,anyasági gyerek depresszió, félelem és ideges nyugta-lanság kezelésére szolgál. Azon túl tonizálóan hat a keringésre, az emésztőszervek mirigy-működésére, valamint alkalmazható dyspeptikus panaszok esetén.

Egy rendszeres kúraszerű bevitel azon se-mélyeknél ajánlott, akiknél az idegrendszer általánosan instabil, valamint azok esetében, akik permanens stressznek vannak kitéve.

Ajánlott adagolás:

A preventív, kúraszerű bevitelhez naponta 3 x 1-2 kapszula egy 6-8 hetes időtartamra aján-lott. Egészségi problémáknál, különösen de-presszió és változókor esetén, javasolt a két-szeres dózis a panaszok teljes megszűnéséig. A készítmény bevitele az étkezések előtt tör-ténjen.

Figyelem: az orbáncfű okozhatja a bőr fényér-zékenységét, ezért a terápia alatt javasoljuk elkerülni a napozást. Egyéb mellékhatásról jelenleg nincs tudomás.

1 kapszula hatóanyagtartalma:

Orbáncfű-kivonat 200 mg

megfelel 0,6 mg hypericin-nek

Felkeltette termékünk érdeklödését, vegye fel velünk a kapcsolatott:

Fogyasztói ár ;
4 500 Ft                60 kapszula
megrendelhetö :
E-mail :  info@dollpin.org

Webshop: http://www.energylife-world.com/