2011. szept. 7.

„Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina”

Figyelem új termékünk :
Algen premium  180g por.
Fogyasztói ára 5990 Ft

A továbbiakban megküldöm Önnek egy  amerikai oknyomozó újságíró, Mike Adams - az elkötelezett egészségőr (Health Ranger) – „Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina
címen található könyvének kivonatos fordítását.


Hello, itt Mike Adams!
Bemutatom Önnek, hogyan hasznosíthatja és találhat igazi megoldást az életében!

Spirulina és Chlorella valóban átalakítja az életét!
Kiemeli az egészségügy, az élelmiszerek jóságának hiedelméből, és mindenkinek megoldást kínál a betegségekkel tarkított életben!


Vannak, akik ezt a könyvet, amelynek témája a chlorella és a spirulina, a legbátrabb hangnak hívják! Mert ebben a könyvben, megkapjuk azokat a megdöbbentő igazságokat, hogy ez a két mikro alga sokkal több, mint a "kiegészítők", vagy vitaminok és ásványi anyagok! Ezek az algák fordulópontot jelentenek a betegségek megelőzésében, sőt ez a természetes élelmiszer az, ami ténylegesen segít megoldani a rák, az idegrendszeri károsodást, a cukorbetegség, a szívbetegség, az irritábilis bél szindróma, a klinikai depresszió, és még sok más betegség megelőzését, illetve gyógyítását.

Valószínűleg ezt korábban még nem hallotta, és miért: mert a chlorella és a spirulina, nem egy  értékesítő vállalat vagy azért nem, mert valakik nem hagyják, hogy az igazat megírjuk róluk. Ennek oka, hogy az FDA (U. S. Food and Drug Administration) rögtön fontolóra venné, hogy az ilyen kijelentések "orvosi állítások." Ezért soha nem lehet valódi történetet hallani arról, hogyan lehet ezekkel a bámulatos szuper élelmiszerekkel ténylegesen visszafordíthatók a súlyos betegségek. Mindezek persze csak „mellékhatások” és gyakran műtét, kábítószerek, vagy más barbár kemoterápiás kezelések nélkül.

De én, a másik, viszont elmondhatom az igazat ezekről szuper élelmiszerekről. Ennek oka, hogy nem akarom eladni őket. S ez így is van: nekem nincsenek eladó algáim. Én nem árulok sem chlorella, sem spirulina algát, és nem adok, nem kapok szakértői díjak senkitől, hogy ezt  vagy azt vegyék. Egyetlen anyagi juttatásom a Google-tól érkezik, ha Önök ezt a könyvet megnézik, akkor mint megjelenítő kapok a rákantintások után, de arra, hogy hol jelenik meg, milyen hirdetésben már nincs ráhatásom, mert ezekben a Google már úgy dönt ahogy akar.

Ennek eredményeként, teljesen szabadon mondhatom el Önnek az igazságot a chlorelláról és spirulináról, azt a fajta igazságot, amit még valószínűleg soha nem hallott mástól.
Ha küzd a rákkal, a depresszióval vagy más súlyos betegséggel, vagy ha más megoldást keres, növelheti az izomtömegét vagy gyorsíthatja fogyását vagy javítja a szellemi állapotát! Ha ezeket szeretné, akkor a megfelelő helyre jár, mert a Chlorella és a Spirulina segítségével mindezt megteheti, sőt még sok más is!


Itt van egy kis kóstoló abból, amit talál a következő oldalakon:

  • Leírom, hogy ezekben szuper élelmiszerekben tizenkétszer több az emészthető fehérje, mint a marhahúsban.
  • Hogy ezek a szuper élelmiszerek ténylegesen újjáépítik idegszöveteket az agyban és az egész testben.
  • Az igazság az, hogy egyik szuper élelmiszerekről bebizonyosodott, hogy megöli a mellrák daganat sejtjeit.
  • Leírom azt is, ha lehetne ezeket a szuper élelmiszereket szabadalmaztatni, vagy gyógyszernek minősíteni, akkor 100 $-ért adnának egy grammot.
  • Az ok, amiért ezeket a „superfoods-nak”, azaz "tökéletes élelmiszer" hívják, mert az emberi szervezetben tökéletesen hasznosul.
  • Összegzem, hogy a szuper élelmiszerek hogyan nyújtanak segítséget a kritikus táplálkozásunkban, a magas fehérje / alacsony szénhidráttartalmú étrendben.
  • Meglepő tény az is, hogy ezek a szuper élelmiszerek hogyan nyújtanak teljes értékű fehérjét (mind a nyolc esszenciális aminosavat), ami igen ritkán található a növényvilágban.
  • A rákellenes igazság! A modern orvostudomány nem akarja, hogy tudd: van egy kék pigment, a spirulina, amitől zsugorodnak a rákos daganatok.
  • Hogy ezekkel a szuper élelmiszerekkel kiváltható egy közös táplálkozási hiányosság, aminek eredménye a szív-és érrendszeri betegség vagy az osteoporosisban megnyilvánuló fokozott kockázat.
  • Mert lehet kidobni minden: az "ömlesztett" vitaminokat, az ásványi anyagokat, ha elkezdi fogyasztani ezeket a szuper élelmiszereket! Mert ezek természetes formában biztosítják az emberi egészséghez szükséges összes vitamint, ásványi és esszenciális anyagot, ráadásul egyenesen a természetből és nem egy vegyi gyárból.
  • Mert a chlorella sokkal több kalciumot tartalmaz, mint a tej (és az összes fontosabb magnézium is benne van, ami szinte teljesen hiányzik a tejből)!
  • Mert ezek a szuper élelmiszerek mérhetetlenül jobbak, mint a korall kalcium, mert itt természetes forrásból vehetjük fel az ásványi anyagokat és a nyomelemeket.
  • Leírom, hogyan segít ez a két szuper élelmiszer szabályozni a vércukorszintet és hogyan csökkenti a szénhidrát utáni sóvárgást.
  • Megdöbbentő tények közlök arról, hogy ezek a ténylegesen szuper élelmiszerek eltávolítják a nehézfémeket a szervezetből: a higanyt, a kadmiumot, az ólmot és az arzént.
  • Igazság az is, hogy az egyik szuper élelmiszerben található tápanyag javítja az agy működését, és szó szerint csökkenti a szellemi leépülést
  • Ha ezüst vagy amalgám fogtömő anyaga van, akkor feltétlenül fogyasztania kell a szuper élelmiszereket, hogy idegrendszerét megvédjék a károsodástól.
  • Ezek a szuper élelmiszer a legjobbak olyan ember számára, aki krónikus májbetegségben szenved, vagy akiknek kórtörténetében a dohányzás és az alkoholfogyasztás szerepet játszott.
  • Sokkoló igazság az is, hogy egy csoport diák, hat hónapos szuper élelmiszer fogyasztása, 81%-al javította tanulmányi pontszámaikat!
  • Hogy DNS-károsodás esetén a szuper élelmiszerek egyes összetevői segítik a szervezetet a kijavításban és erősítik az immunrendszert, sőt visszafordítják rákot.
  • A meghökkentő igazság az is, hogy egy csoport rákbeteg kemoterápiás kezelése után, valójában megnégyszereződött a kétéves túlélési arány azáltal, hogy napi egyetlen adag chlorellát fogyasztottak a csoport tagjai!
  • Megdöbbentő az is, hogy a spirulina egyik összetevője védelmet nyújt arthritises, szklerózis multiplex, az asztma, valamint szív-és érrendszeri betegségekkel szemben!
  • Bemutatom azokat a tényeket is, hogy ez a két szuper élelmiszer védelmet nyújt a növényvédő szerek, PCB-k és egyéb környezeti mérgekkel szemben! Sőt a mai élelmiszer-ellátásban fogyasztásuk létfontosságú!

A testünk az egyetlen hely, ahol élhetünk! Tegyünk érte, hogy szép legyen!

további info:
www.energylife-world.com
www.dollpin.hu