2011. okt. 24.

Mivel elözhetjük meg a gyerekeknél az öszi megfázásokat !


 Kisgyermekeknél a bölcsődébe, óvodába  kerülés idején előtérbe kerülnek a légúti megfázások, nátha,  torokgyulladás, köhögés. Ezeket meg lehet előzni, jelentősen ritkítani,  ha a kicsi alkati szerét ősztől- tavaszig ritkán, de rendszeres  időközökkel adjuk, valamint ismerünk jól bevált immunerősítő szereket  is.

Kakukkfű-ital / Quendelkrätersaft 250mlA kakukkfű-ital növénykivonata révén légúti megbetegedéseknél csillapítja az ingert, segíti a felköhögtetést. A készítmény egy szirup, mely tartalmazza a kerti kakukkfű (thymus vulgaris), az orvosi zilizgyökér (althaea officinalis), és az igazi édesgyökér (glycyrrhiza glabra) folyékony kivonatát. Ezek a gyógynövények ősidők óta fontos szerepet játszanak a légúti megbetegedések kezelésénél. Ezen betegségek tüneteinek kezelése két módon közelíthető meg: az expectoratio elősegítésével, illetve a köhögés csillapításával. Agyulladt nyálkahártya megnyugtatása és ezáltal a torokirritáció csillapítása az orvosi ziliz gyökerének nyálkás anyagot tartalmazó kivonatának köszönhető.

Immunia for Kids
C-vitamin sokféleképpen segíti az immunrendszert a fertőzések elleni védekezésben. Segíti az antitestek termelését, stimulálja az interferonképződést, és ezáltal a vírusfertőzések szembeni ellenállást, segíti az új lymphocytok létrehozását és növeli a természetes killer-sejtek aktívitását.
A kasvirágra (echinacea purpurea) jellemző az immunstimuláló hatás, mely visszavezethető a polysaccharid-, cikóriasav- és alkamidtartalmára. A dél-amerikai Pau Pereira fa (Geissospermum vellossi) kérge is tartalmaz immunstimuláló hatóanyagot.
A propoliszt, a méhek lépragaszát, a méhkaptár fertőtlenítésére használják. Jellemzője az antiszeptikus és antimikrobiális hatása. Amellett az immunstimuláló hatása miatt fertőzés esetén is használatos.
A légúti és húgyúti fertőzések kezelésének segítésére, valamint általánosan a fertőzésre való hajlam esetén az immunrendszer erősítésére.


Vits for Kids
Gyerekek esetén a vitamin, az ásványi anyag és a nyomelem szükséglete majdnem azonos a felnőttekével.
Azonban, miután mennyiségileg kevesebb ételt fogyasztanak, a táplálék tápanyagsűrűsége gyakran nem
elegendő ahhoz, hogy e mikrotápanyagokban való tényleges igény biztosítva legyen.

Ahhoz, hogy a gyerekek koncentrációját, a tanulási teljesítményét és a szellemi képességét segítsük, tartalmaz a Vits for Kids kapszula további hatóanyagokat, mint a phosphatidylserint, mely az agy- és az idegsejt egyik fontos eleme, és a taurin, mely a neurotransmitter szintéziséhezszükséges, vagy az OPC (oligomer proanthocyanidin) ezen sejtek
antioxidativ védelméhez.

Gyerekeknek a napi vitaminellátás biztosítására, a mikrotápanyag latens hiányának elkerülésére.
Már az elégtelen ellátás első felismerhető tünete esetén, mint az álmosság,energiagyengeség, idegesség, betegségekre való fokozott hajlam, vagy fejlődési zavar esetén alkalmazandó..
Iskolás gyerek tanulási és teljesítményi problémáinál, valamint fokozott követelmények fázisában (például vizsgák előtt).

Felnötteknek

Acerola tabletta Az Acerola szopogatós tabletta általánosan szolgálja a védekezési képesség erősítését, a sejtek védelmét és a látóképességet. Ezért ez az ízletes és természetes termék különösen a megfázásos időszakban ajánlatos a fertőzések elleni napi megelőzésre, fiatalok és idősek számára egyaránt. Fokozott C-vitamin szükségletű embereknél, mint a dohányzók, fizikailag és szellemileg erősen igénybevettek, terhes és szoptató nők, betegek és lábadozók, bármikor ajánlatos terapeutikum.


Ester C 535 forte
Az elészterezett forma az ascorbinsavval szemben semleges pH-értéket mutat, ezért magas dózisban is jól emészthető.
Egy Ester C 535 forte kapszula a megtöltés időpontjában összesen 535 mg C-vitamint tartalmaz, így különösen retardált formában is. Fertőzés, fogínykárosodás, problémák a sebgyógyulásnál, fémhiányos állapot, gyenge kötőszövet esetén, valamint számos neurológiai betegségek és szembetegségek képezik az alkalmazás fontos területeit.


Immun formula
A Cat`s Claw-t (Uncaria tomentosa) Dél-Amerikában ősidők óta mindent gyógyító szerként (panacea) alkalmazzák, elsősorban vírusos betegségnél, gyulladás és arthritis esetén.
Az astragalus, egy tragacanthum, főleg az északi félteke száraz területein (Elő- és Közép-Ázsia) honos. Gyökereiben hatóanyagként van jelen a polysaccharid, az isoflavon és a saponin. Különösen pozitív hatása van a májra és az epére, de vírusos megbetegedéseknél is hasznos.
A dél-amerikai Pau Pereira (Geissospermum vellossi) nemesfa kérge is hasonlóan pozitív hatással rendelkezik a teljes immunrendszerre. A Pau Pereirát elsősorban lázcsillapító és antivirális tulajdonsága miatt alkalmazzák.


Immunprevent
A kasvirág (echinacea purpurea) különösen az USA középső és keleti részében honos, már az indiánok is gyógynövényként tisztelték. Egyike a legismertebb és legtöbbet vizsgált immunmodulatorként ható növényeknek. Hatóanyagai: polysaccharid, kávésavszármazékok, alkamid, polyphenol és polyin. Emiatt a növényre jellemző az immunstimuláló hatás. A szervezeti védekezés növekedése a nem specifikus immunrendszer ingerlésén alapszik a leukocyta-szám és a phagocytosis-aktívítás emelése valamint az interleukin- és interferonfelszabadítás elősegítése folytan.

1. Akut és krónikus, vírusos vagy bakteriális légúti fertőzések kezelésére.
2. Kísérő terápia az antibiotikai kezelés mellett bronchitis, mandulagyulladás, torokgyulladás, középfülgyulladás vagy sinusitis (orrmelléküreg-gyulladás)
3. Bőrfertőzés, mint pl. herpes simplex-labialis (ajak-pustula),
4. A vérkép zavara sugár- és cytostaticus kezelés után.
Azon betegeknél, akik szenvednek progresszív (előrehaladó) szisztémás betegségben, mint a tuberculosis, leucosis, kollagenosis vagy sclerosis multiplex, javasoljuk egy echinacea-mentes készítményt előnyben részesíteni .


Vida Vitalis 750 ml

Fö alkotórészei:
Feketeberkenyelé, Gránátalmalé, Ribizlilé, OPC, Q 10, Aminósavak, Laktóbacilusok,
19 Gyógynövény,Vitaminok

Gyógynövény Kivonat:
Ànizs, Édesgyökér, Èdeskömény,Basilikum, Kamilla, Turbolya,
Kapor, Bodza, Görögszéna,Gyömbér, Angyalgyökér, Boróka,
Csalán, Oregánó, Petrezselyem,Borsmenta, Rozmaring, Zsálya, Kakukkfű,

Kiemelten magas az antocianin- és flavonoid-tartalma, továbbá a kalcium, jód, vas, bór és mantán-tartalma is.
Magas antioxidáns-tartalma miatt jelentős a szabadgyökfogó hatása van.
Idegrendszeri problémák esetén is hatékony, gátolja az öregedési folyamatokat.
Kiváló méregtelenítő hatású, koleszterin-csökkentő, bélműködés-javító.
Gyomorhurut, vérzékenység, vérszegénység, vérnyomás-problémák, immunrendszeri betegségek, máj- és epebántalmak, gyomorgyulladás, allergia, bőrbetegségek és káros sugárzások okozta hatások ellen is jótékonyan hatnak az aronia páratlan összetevői.

További információ:
www.dollpin.hu

Köszönöm figyelmét, további szép napot kívánok!