2013. jan. 19.

Prof. George Birkmayer® NADH RAPID ENERGY


Prof. George Birkmayer® NADH RAPID ENERGY
Különösen ajánlott: Alváshiányban, fáradtságban, stresszben és energiahiányban szenvedőknekMenedzsereknek, döntéshozóknak, vezetőknek, Azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt, Diákoknak, iskolásoknak és szellemi munkát végzőknek, Utazóknak, (ENACHI enyhíti az időeltolódás (jet-leg) okozta tüneteket)Sportolóknak,Egészségtudatos és aktív embereknek Mellékhatása, allergiát kiváltó tulajdonsága nem ismert.

Kiszerelés:


 60 Tableta /csomag     20 mg NADH / Tabletta 

Fogyasztói ár Nettó     € 73.60  +10 % AFA  Bruttó  80,96€  ( figyelem itt 10% Afa van benne az Osztrák elöirások szerint )

Elöször is mi is az a NADH?

NADH
Hasonlóan a CoQ10-hez és az alfa-lipidsavhoz, az NADH is erőteljes antioxidánstulajdonságokkal rendelkezik és kulcsszereplő az energiatermelésben.
Az NADH teljes nevén nikotinamid-adenin-dinukleotid. Ez egy olyan komplex vegyület, amely többek között B3-vitaminból (niaciamid, nikotinamid) épül fel. Jork Birkmayer professzor, a bécsi Birkmayer Institute for Parkinson’s Therapy igazgatója, elsőként alkalmazta klinikai gyakorlatban az NADH-t. Sok beteg esetében találta hasznosnak Parkinson-kór,Alzheimer-kór, depresszió és krónikus fáradtság esetén.
Egy kisebb tanulmány során, amelyet Alzheimer-kóros betegek körében végeztek, Birkmayer azt tapasztalta, hogy a nyolc-tizenkét héten át, reggeli előtt elfogyasztott napi 10 mg-nyi NADHmeglepő javulást eredményezett. Egyszerűbben kifejezve az NADH - mely a felvett tápanyagból az anyagcsere folyamatok során jön létre-, oxigén segítségével járul hozzá a sejtekben az energia előállításához. 
Az NADH a sejtállományban végbemenő energiatermelés hajtóanyaga, mivel a sejtek mitokondriumában, az ún. "sejterőművekben" ATP-t állít elő. Az ATP (Adenosin-Tri-Foszfát) az emberi testben kémiai formában elraktározott energia.
NADH nélkül a sejt nem tud energiát termelni. NADH hiányában a sejtek elpusztulnak, és az élet leáll.
Ez azt jelenti, hogy minél több NADH áll a szervezet rendelkezésére, az annál több energiát tud előállítani, annál jobban tud működni, és annál tovább tud élni.
Az NADH közreműködése az emberi szervezet több, mint ezer anyagcsere folyamatában alapvető. Ezek közül a legfontosabbak:
 1. Az NADH megnöveli az ATP energia termelést a szervezet összes sejtjében.
 2.Az NADH helyreállítja a megváltozott DNA-t és a sérült sejteket.3. Az NADH erős antioxidáns.
Több szakértő meglátása szerint az NADH a legerősebb antioxidáns.
Az Alzheimer-kóros betegek az agyi működést mérő tesztek megoldása során a kezelést követően 50 százalékos fejlődést mutattak. Joseph Bellanti professzor, a washingtoni Georgetown University’s International Immunolog Center igazgatója arról számolt be, hogy huszonhat krónikus fáradtságban szenvedő beteg közül tizenkilenc mutatott jelentős javulást NADH-kiegészítés hatására. Nyolc páciens pedig a tünetek enyhüléséről számolt be.

Ki a feltalálója:

Egyetemi-Prof. Dr. (orvos) Dr.(kémikus) Georg D. Birkmayer

1941-ben született Bécsben.
Biokémiai tanulmányok a Bécsi Tudományegyetemen 1969-ben. Orvosi tanulmányok a Müncheni Egyetemen 1979-ben; Sejtbiológiai tudományos fokozat megszerzése a Müncheni Egyetemen 1973-ban; Orvosi kémiai tudományos fokozat megszerzése a Grazi Egyetemen 1982-ben; 1988 óta az orvosi kémia professzora a Grazi Egyetemen.

A kísérleti orvostudomány szakorvosa és klinikai vizsgáló orvos; szerzője több, mint 150 tudományos publikációnak. Az onkológia, a neurológia és az öregedés-ellenes orvoslás területén végzett kísérleteiről több, mint 100 előadást tartott szerte a világon. Kínában vendégprofesszorként tanított a Pekingi a Xiani és a Kantoni Egyetemeken, valamint az Egyesült Államokban a New York-i Cornell Egyetemen. Docens az Amerikai Táplálkozástudományi Kollégiumban és tagja a New York-i Tudományos Akadémiának.

1982 óta szervezője a Nemzetközi Tumor Markerek az Onkológiában Akadémia éves konferenciáinak (IATMO, New York), mely szervezetnek 2005 óta az elnöke. Professzor Birkmayer elkötelezett munkát végez a Birkmayer Parkinsonterápiás Intézet Kutató és Tanintézményének elnökeként Parkinson-kórban, depresszióban és Alzheimer-kórban szenvedő bécsi betegek megsegítésére.

Az elmúlt 20 évben kutatásai középpontjában az NADH különböző terápiás felhasználási lehetőségei álltak. Legelső tudósként sikerült a Koenzim 1-et (NADH) stabilizálnia és élettanilag felhasználhatóvá tennie, azaz elérni az emberi szervezet számára történő hasznosíthatóságot és folyamatos hatóerőt. Számos tanulmány, publikáció és újságcikk jelent meg az NADH hatásairól.

A professzor Birkmayer által kifejlesztett termék Cellergie®NADH név alatt jelent meg. NADH kutatásaira világszerte 50 szabadalmat kapott Prof. Birkmayer. Nemzetközi szinten ő az NADH terület vezető kutatója.

Mi az original NADH -át forgalmazzuk, kerülje a másolatokat és utángyártott termékeket!

Figyelem viszont értékesitöknek kiemelt kedvezményeket biztositunk.
Èrdeklödni lehet :
 e-mail: info@dollpin.org
tel: 06 20 429 8704