2010. szept. 29.

DOLLPIN-ROYAL VITAL KUR®

Kedves blog olvasok!
Figyelmetekbe ajánlok, egy kiváló minőségű készítményt!


A biológiai fontosságú életanyagok szervezetbe juttatása fontos szerepet játszik az anyagcsere, az immunrendszer, a növekedési és a regenerációs folyamatok elindításában, irányításában; ezáltal átlagon felüli jelentőséggel bírnak az egészség és a teljesítőképesség szempontjából. Ezekhez az anyagokhoz a klasszikus vitaminokon kívül az ásványi anyagok, a nyomelemek, a vitaminhoz hasonló ún. vitaminszerű anyagok (mint pl. a koenzim Q10), az esszenciális zsír- és aminósavak és a másodlagos növényi anyagok (mint pl. a bioflavonoidok) tartoznak.A Royal Vital Kur speziális kombinációja az energiát növelő életanyagoknak, melyek lehetővé teszik az energia létrehozásában fontos oxigén hatásának teljes kibontakozását. Ebben különleges szerepet játszanak többek között a B vitaminok, az „energiavitamin“ koenzim Q10 és a szőlőmagkivonatok. Nagyon jó hatás érhető el a természetes termékekben fellelhető életanyagokkal. A természetes vitaminokat tartalmazó vitaminhordozók úgynevezett másodlagos növényi anyagokat is tartalmaznak, melyek a vitaminhatás optimalizálása mellett egyéb kiegészítő hatásokat is aktiválnak: védik a szervezetet többek között a káros szabad gyököktől és megelőzik a korai sejtöregedést.


A Royal Vital Kur különlegesen fontos jelentőséggel bír azokban az esetekben, mikor oxigén deficit áll fenn a szervezetben. Ha álmosnak, kimerültnek, kedvetlennek, gyengének érezzük magunkat és különösen nehezünkre esik a koncentrálás; ha teljesítménycsökkenést tapasztalunk, ez mind visszavezethető az oxigénhiányos állapotra.A Royal Vital Kur gondoskodik a szervezetben fellelhető oxigén optimális energiává alakításáról, ezáltal enyhíti az oxigénhiány tüneteit is. Hamarosan újból visszatér a vitalitás, a teljesítőképesség és jól érezzük magunkat.

Kiváló minőségű alkotóelemek

A koncentrátum kíváló minőségű alkotóelemeit 15 %-os alkoholtartalmú malagaborban oldották fel, mely stabilizálja az enzimeket és kitágítja a száj nyálkahártya nyílásait, elősegítve a hatékonyabb hatóanyag felszívódást.

A 10 különböző vitaminon kívül ( C, B1, B2, B6, B12, E vitamin, folsav, pantoténsav, niacin és biotin) a 15 ml-es üvegek a következő alkotóelemeket tartalmazzák:


Virgárpor kivonat: A virágpor a virágzó növények hímivarsejtjeit tartalmazza. Enzimfunkciókkal rendelkező fehérjéket, 20 aminósavat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat; valamint a kapilláris erek ellenálló erejét növelő anyagot, rutint tartalmaznak.
Mivel a virágpor pollenjei enzimek segítségével kerülnek kémiai felbontásra, ezáltal elveszítik allergiát okozó hatásukat.Gyógynövény kivonat: A gyógynövény kivonat számos ismert gyógynövény, gyümölcs, gyökér, mag és virág (édeskömény mag, zsályalevelek, lándzsás útifű levelek, borsmenta növény, eukaliptusz levelek, vörös lóhere, bodzabogyó virág, csillagánizs, üröm, kankalinvirág, veronika növény, kömény, cickafark, vérfű gyökér, zilizgyökér, tárnicsgyökér, citromfű, mályvavirág) hatóanyagait tartalmazza. A gyógynövény kivonat finomabbá teszi a koncentrátum ízét, valamint feszültséget csökkentő, frissítő és élénkítő hatással is rendelkezik.


Royal zselé: A Royal zselé tartalmaz fehérjéket és aminósavakat, ezek közül mind a 8 esszenciális aminósavat; ásványi anyagokat és nyomelemeket, mint a kálcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, kén, szilícium; szénhidrátokat, lipideket és foszfolipideket, enzimeket ; A, C, D és E vitamint, a teljes B-komplex vitamincsaládot. A Royal zselé felfrissíti az anyagcserét és erősíti a szervezet természetes védekező képességét.

Tudja, hogy mi az a méhpempő? Milyen a hatása az egészségre?Forrás:Posted november 27th, 2007 by eletcentrum.hu

A méhpempő tele van tápanyagokkal. Megtalálható benne a legtöbb B- vitamin (thiamin, riboflavin, nikotinsav, biotin, inozit, folsav, pridoxin, kobalamin, pantoténsav), aminosavak, C-vitamin, kalcium, kálium, magnézium, foszfor, mangán, nátrium, vas, cink, kobalt, valamint zsírsavak, különféle cukrok, hormonok és nukleotidok. A méhpempő összetételének fennmaradó kis hányadát egy azonosítatlan vegyület, melyet mágikus adaléknak tekintenek, ez különbözteti meg a méhpempőt minden más kiegészítő tápanyagtól.


Sokan úgy találják, hogy a méhpempő energiát ad nekik és növeli állóképességüket. A méhpempő állítólag az egészségi panaszok végtelennek tűnő során segített már. Az aknétól, a különféle allergiáktól, a torokgyulladástól, a szorongástól és az ízületi gyulladástól kezdve a kopaszságon, a fejfájáson, a herpeszen és az impotencián át egészen a visszerekig. Ha valakinek használ a méhpempő, akkor minden lehetséges panaszt enyhít. Az élelmiszerek vagy tápanyagok bármiféle feldolgozása megváltoztatja biokémiai szerkezetüket, ezt már az ízük is elárulja. A fagyasztott és szárított méhpempő olcsóbb, mint a friss (ami elég drága mulatság), de hatása nem egyenértékű az utóbbiéval.


De honnan is származik a méhpempő?


A méhpempőt a dolgozó méhek termelik a méhkirálynő táplálására. Egy kaptárban háromfajta méh él: a királynő, a dolgozók és a herék. A dolgozó méhek élettartama kb. hat hét.


Szaporodásra képtelenek, és a kaptárban felmerülő sokféle feladat elvégzése a dolguk. A herék rövid életet élnek, feladatuk a királynő megtermékenyítése. A dolgozóknál kétszer nagyobb királynő azonban hat évig is elél, ő a kaptár szülőgépe. Mindháromfajta méh ugyanolyan petékből kel ki, és a lerakásuk utáni három napban minden petét egyformán táplálnak. Ezt követően a leendő királynő különleges étrendet kap, azt az anyagot, melyet méhpempőnek hívunk.Guarana kivonat: A guarana az Amazonas trópusi régiójából származó futónövény. Kivonata különlegesen gazdag a szervezet számára is hasznos természetes koffeinben, mely koncentrációt és energiát növelő hatást fejt ki, anélkül, hogy károsítaná a gyomrot vagy a szívet.Bodzabogyó kivonat: A bodzabogyó kivonat vitaminokban, különösen pedig C vitaminban igen gazdag. Tartalmazza a jellemző színezőanyagokat (pl. flavonoidokat és anthocyane-t) melyek az elhasználódott és inaktív C vitamint újból helyreállítják. Pozitívan befolyásolja a koleszterin értékeket és javítja a farkasvakságot. Az aminósavak mellett a kapilláris ereket erősítő anyagot, rutint is tartalmaz.
Lenmag kivonat: A lenmag igen gazdag szabad gyököket felfogó, valamint ballasztanyagokban. Tartalmaz többszörösen telített zsírsavakat, védő hatást fejt ki a vitaminokra, az enzimekre és a hormonokra.Osztriga kivonat: Az osztriga kivonat igen gazdag nyomelemekben (pl. cinkben) és aminósavakban (különösen taurinban). Ezek a komponensek igen fontos szerepet játszanak sok enzim képződésében; a sejtmembrán stabilizálásában, különösen idegsejtek esetében, mely által megnövekszik a koncentrációképesség és az agyi teljesítőképesség.Sárgabarackmagolaj: A sárgabarackmagolaj egy természetes oxigén aktivátor anyagot tartalmaz.Koenzim Q10: A szervezet energiatermelési folyamatainak beindításában igen fontos szerepet játszik.

Szőlőmag kivonat(OPC): Védi a szervezet sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól.Ajánlott fogyasztás:

Életanyag koncentrátum
Ajánlott fogyasztása : 1-4 x 1 kis üveg naponta

Csomagolási egység: 1 csomag (30 db 15 ml-es üveg)

Hatóanyagok 15 ml-ként  :

E vitamin 5 mg,             Royal zselé 500 mg

pantoténsav 3 mg ,         Guarana kivonat 400 mg

B6 vitamin 1 mg,            bodzabogyó koncentrátum 300 mg

B2 vitamin 0,8 mg,           lenmag kivonat 100 mg

B1 vitamin 0,7 mg,            osztriga kivonat 75 mg

B12 vitamin 0,5 µg ,          sárgabarackmagolaj 30 mg

folsav 100 µg ,                   koenzim Q10 20 mg

biotin 75 µg,                       C vitamin 30 mg

malagabor (15 % alkoholtartalommal) ,  niacin 9 mg

virágpor kivonat 2000 mg ,         OPC szőlőmag kivonat 5 mg

gyógynövény kivonat 600 mg


30 napon keresztül naponta 1 üveg tartalmát osszuk el 2-4 adagra. Az egyes adagokat kb. 2-3 percig hagyjuk a szánkban, majd ezután nyeljük le.

Használat előtt erősen rázzuk fel az üveg tartalmát!

Gyermekek elől elzárandó!

A Royal Vital Kur mindenkinek ajánlható, aki egészségesen szeretne élni, magas teljesítményt igénylő kihívásoknak kell eleget tennie, nagy megterhelés előtt áll, teljesítményének csökkenését meg akarja előzni, valamint emlékező- és koncentrációképességét magas szinten szeretné tartani.

Figyelmeztetés: Méhészeti termékekkel szembeni allergia esetén a Royal Vital Kur nem alkalmazható. A speciális alkotóelemek, mint pl a malagabor és a természetes színezőanyagok okozhatnak íz- és színbeli elváltozásokat.

(Forrás: Kéri Barbara anyagából készült.)

További info: info@dollpin.org