2010. okt. 17.

Omega-3 DHA plus D

Omega-3 DHA plus D 90 db( rágókapszula,Tutti-Frutti izü)



A halolaj - antioxidáns hatásai mellett - kifejezetten jó hatással van a gyermekek fejlődésére. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.


Termékünk 3 éves kortól adható a gyermekeknek. Nagyon finom, Tutti Frutti  illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják.

Ennek a magas DHA tartalmú omega-3 készítménynek az összetevői illyen pozitív hatással vannak a gyermekek szervezetére:

Az Omega-3   termék két fő összetevője, az EPA és a DHA elsősorban az agy, az idegrendszer és a szemek, tehát a látás normál fejlődését támogatják. Ez a két tápanyag az agyban és a retinában található meg a legkoncentráltabb formában, emiatt rendkívül fontos, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezetben. Hiánya ugyanis különböző betegségeket, vagy fejlődési rendellenességeket idézhet elő.



A DHA fontos része a szemben található retinának, és emiatt szerepet játszik a gyermekek vizuális képességének fejlődésében, illetve a normál szemfunkciók kialakításában.

A terhesség alatti megfelelő omega-3 kiegészítés segíthet az anyának és a magzatnak fenntartani a megfelelő, egészséges szellemi funkciókat. Az omega-3 zsírsav gyermekkorban segíti a kognitív és a tanulási funkciókat.

Az omega-3 zsírsav az agy egyik legfontosabb tápláléka. Segíthet az egészséges memória fenntartásában, hozzájárulhat a megfelelő szellemi erőhöz, illetve az egészséges agyi funkciók fenntartásához is. Fontos szerepe van a szellemi és kognitív funkciók megfelelő működésében.



Az Omega-3   összetevői egytől egyig a szellemi és agyi funkciókat támogatják. Ennek köszönhetően pedig segíthetik a gyermekek megfelelő mentális fejlődését.






Termék leírása:




Kiváló hatóanyagok kombinációja DHA-ban gazdag omega-3 halolaj, a D-vitamin és A-vitamin egy gyümölcsös ízesitésű rágó kapszulában.

Rágó kapszula egy új, finom, gyümölcsös forma, ellentétben a hagyományos tabletták, bevont drazsék, vagy gyümölcslevekkel.Az omega-3 zsírsavak, DHA és D-vitamin és A-vitamin fontos mikro-tápanyagok a téli hónapokban, és azon személyek számára, akik keveset tartózkodnak a friss levegőn vagy kultúrális vagy vallási okok miatt, a teljes testet fedő ruhát viselnek.





Ajánlott azoknak a személyeknek,akik hangulati és viselkedési problémákban szenvednek, valamint azoknak az idősödő embereknek, akik szeretnék a kognitív folyamatot fenntartani.

Összetétele:




Hal olaj, Gelatin (Kapszula burok), D alpha Tocopherol, Aroma adalék (Tutti Frutti), Retinylpalmitat, Cholecalciferol

Hatóanyagtartalma kapszulánként:


Hal olaj 400 mg

Tartalmaz:

Docosahexaensav (DHA) 100 mg

Vitamin E 10 mg

Vitamin A 230 µg

Vitamin D 30 µg

Megrendelhetö:
www.energylife-world.com
www.novenyi.hu

info telefon. 06 20 429 8704

csomagolás : 30 kapszula   Brutto  4 000 Ft