2012. máj. 2.

NO STRESS

 "NO STRESS"

A stressz    


Korunk népbetegsége

Stressz hatására hevesebben ver a szív, nő a vérnyomás. Ha ez az állapot állandósul, mert állandó stressznek vagyunk kitéve, akkor az jelentősen növeli a magasvérnyomás-betegség kialakulásának kockázatát.

Hogyan növeli a vérnyomást a stressz?

Ennek biokémiai okai vannak. Stressz hatására a vese több nátriumot szív vissza, eközben a kálium-kiválasztást növeli. Így a vérben magasabb lesz a nátriumszint, és alacsonyabb a kálium. Emiatt a szervezetben több folyadék marad, ez pedig emeli a vérnyomást.

Urbanizálódott, elvárosiasodott a legtöbbünk élete. Mit is jelent a városi életforma? Betonrengeteget jelent, amelyben össze­zsú­fo­lód­va él több millió ember. Minden kicsi, kényelmes, emellett háztartási gépek garmadája teszi komfortossá az életünket.


A lényeg mostanában az élet minden területén a gyorsaság. Gyorsvonat, gyorsétterem, gyors autók, amelyekkel több száz kilométer tehető meg egy nap alatt, repülőgépek, amelyekkel földrészeket szelhetünk át néhány óra alatt.

Szinte mindenkivel azonnal beszélhetünk mobiltelefonon, írásbeli üzeneteinket faxon vagy e-mailben azonnal küldhetjük, és azt azonnal olvashatják.

Az Interneten felbecsülhetetlen információ mennyiség áll a rendelkezésünkre, s ezek az információk bárki számára elérhetők.

Ha otthon vagyunk, szinte folyamatosan szól a TV. Ha úton vagyunk, rádiót hallgatunk. Ömlik ránk a háború, éhínség, katasztrófa, baleset, bűneset.

Nem kerülhetjük el a sokat szidott reklámok hatását sem. Megmondják, milyen a jó nő, milyen autóban utazik, hol nyaral, mit dolgozik, milyen ételt eszik, milyen bútorok között él, milyen illatot használ, aki számít.

Minden egy célt szolgál: a fogyasztói társadalom célját: a pénzköltést. Igen ám, de a pénzt meg kell keresni, hogy tovább hajszolhassuk a vágyainkat, és növelhessük az igényeinket. De a pénzért dolgozni kell, méghozzá keményen. A munkánk legtöbbször mozgásszegény, monoton, esetleg túlhajszolt. Idegileg kimerítő, rengeteg az értelmetlen szabály, a bürokrácia.

Ezeknek a követelményeknek megfelelni szinte lehetetlen

A következö készítményt szeretnénk figyelmébe ajánlani :

"NO STRESS"
60 kapszula

Csökkenti a stressz, a depresszió és az idegesség következményeit, meggátolja a félelmet, a nyugtalanságot, a riadtságot az izgatottságot, az ingerlékenységet. Serkenti az agytevékenységet, javítja az emlékezőképességet, nyugodt alvást biztosít.

Leírás:8B-vitamin fajta,magnézium és koenzim Q10 és Phosphatidylserin és a Myo-Inositol az egészséges idegi funkció stabilizására.

A szervezet stressztürö képességének fenntartása, koncentráció és a mentális teljesítmény segitése különösen stresszeskörülmények között.

Használata javasolt:
  • Lelki vagy fizikai stressz tüneti jelentkezéseinél
  • Stresssymptomák jelentkezésekor
  • Túlzott lelki és fizikai stressz esetén
  • Dolgozó nők a kettős terhelés esetén,
  • Azok az emberek akik röviddel a Burnout szindróma elött álnak
  • Gyermekek és serdülők diákok túlzott iskolai stressznek vannak kitéve

Cukor betegeknek is ajánlott !

Gluten ,Laktose,Fruchtose mentes. 100% -an Vegetariánus Táplálék kiegészitö
Idegrendszer stabilizásához , és karbantartására , stress állapot kiegyen súlyozására

Ajánlott mennyiség: 1-3 kapszula naponta fél órával az étkezés előtt sok vízzel


Vitaminok 3 kapszulában  :
Niacin 54 mg NE
Magnézium 300 mg      
Pantothen sav 24,0 mg       
Myo-Inosotol 90 mg -
Vitamin B1 5,1 mg       
Coenzym Q 10 90 mg -
Vitamin B6 5,0 mg        
Phosphatidylserin 24 mg -
Vitamin B2 4,8 mg        
Folsav 900 µg        
D-Biotin 450 µg        
Vitamin B12 3,0 µg        


Megrendelhetö:

www.energylife-world.com
www.novenyi.hu

tel. 06 20 429 8704

Fogyasztói ár .6 150 Ft