2012. aug. 22.

Tutti-Frutti ízü omega 3 rágó kapszula

Gyerek Omega 3 DHA plus D 30 db
( rágókapszula,Tutti-Frutti izü)

Kedves szülök ,mindenki számára fontos ,hogy gyermeke meg tudja oldani az iskolai streszt és a tanulási elvárásokat.
Ehez szeretnék segítséget nyújtani ,iskola kezdés elején már azért is  ,hogy gyermekük számára örömteli stressz mentes napokkal induljon az új iskola év !

Kiváló hatóanyagok kombinációja DHA-ban gazdag omega-3 halolaj, a D-vitamin és A-vitamin egy gyümölcsös ízesitésű rágó kapszulában.
Rágó kapszula egy új, finom, gyümölcsös forma, ellentétben a hagyományos tabletták, bevont drazsék, vagy gyümölcslevekkel.
Az omega-3 zsírsavak, DHA és D-vitamin és A-vitamin fontos mikro-tápanyagok a téli hónapokban, és azon személyek számára, akik keveset tartózkodnak a friss levegőn vagy kultúrális vagy vallási okok miatt.
Az omega-3 zsírsavak DHA megnövelt bevitele és egyidejűleg a zsírban oldódó vitaminok, D és A-vitaminok segítik a gyerekek szellemi fejlődését.
Az EPA és a DHA elsősorban az agy, az idegrendszer és a szemek, tehát a látás normál fejlődését támogatják. Ez a két tápanyag az agyban és a retinában található meg a legkoncentráltabb formában, emiatt rendkívül fontos, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezetben. Hiánya ugyanis különböző betegségeket, vagy fejlődési rendellenességeket idézhet elő.
A DHA fontos része a szemben található retinának, és emiatt szerepet játszik a gyermekek vizuális képességének fejlődésében, illetve a normál szemfunkciók kialakításában.
A terhesség alatti megfelelő omega-3 kiegészítés segíthet az anyának és a magzatnak fenntartani a megfelelő, egészséges szellemi funkciókat. Az omega-3 zsírsav gyermekkorban segíti a kognitív és a tanulási funkciókat.

Kognitív teljesítmény megtartására elsősorban idősebb betegek számára. Javítja a hangulatot és az impulzuskontrollt.Javítja az omega 3 indexet a szív-és érrendszeri betegségeknél.

Hal olaj 400 mg
Darin enthalten:
Docosahexaensäure (DHA) 100 mg
Vitamin E 10 mg
Vitamin A 230 µg
Vitamin D 30 µg

Fogyasztói ár:  3,930 Ft
www.energylife-world.com